Anunt   Raport  
         
HOME DESPRE NOI SERVICII CLIENTI CONTACT
 
 
DESPRE NOI

Profilata pe deservirea interesului public in conditii de competenta, indepedenta si cu deplina responsabilitate in domeniul contabilitatii, fiscalitatii si auditului financiar, societatea S.C. TREVIT S.R.L.,s-a infiintat in anul 2000,  ca societate cu capital integral privat.

Prin activitatea trecuta si prezenta
SC TREVIT SRL a cunoscut o evolutie ascendenta si a reusit sa se impuna pe piata prin profesionalism, seriozitate. Este membra a Camerei Auditorilor Financiari din Romania, a Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania, si a Camerei Consultantilor Fiscali din Romania, fiind autorizata sa desfasoare si auditarea entitatilor reglementate si supravegheate de CNVM.

Noi punem accentul pe reprezentarea completă a clienţilor nostri, serviciile noastre fiind îndreptate permanent şi exclusiv către îmbunătăţirea şi perfecţionarea activităţii clientului din toate punctele de vedere. De asemenea, societatea noastră işi asuma răspunderea pentru corectitudinea inregistrărilor contabile şi garantează confidenţialitatea informaţiilor comunicate de client sau obţinute pentru acesta, chiar şi dupa ce colaborarea inceteaza.

Prin serviciile oferite furnizam solutii si idei pentru toate problemele curente ale oricarei firme sau persoane implicate într-un mediu de afaceri. Solutiile noastre sunt cuprinzatoare si variate, apte sa va ofere un avantaj net într-o piata destul de complexa si dificila.

 
CUVINTELE CHEIE

Tenacitate
Fiecare problema care se iveste in activitatea dvs. reprezinta o provocare, careia ii raspundem lipsiti de prejudecati, dar nu si de profesionalism. Suntem convinsi ca problemele de natura contabila si fiscala pot fi depasite cu succes, doar prin exploatarea cu tenacitate a tuturor oportunitatilor momentului. Succesul dvs. in afaceri este conditionat de calitatea oamenilor care va reprezinta. Fara tenacitate nu este posibila infringerea obstacolelor ce se ivesc in viata, indiferent de natura lor.

Rigurozitate
Pentru a fi riguros in ceea ce faci nu incepe o afacere daca nu detii suficiente informatii despre sectorul de activitate in care o sa activezi. Nu miza pe fler in relatia cu statul, ci pe rigurozitatea activitatatii firmei de consultanta fiscala, contabila si de audit.

Experienta
Aptitudinile oamenilor cu care suntem in echipa, capacitate de analiza si sintetiza, experienta, sunt elemente ce caracterizeaza personalul firmei.

Vitalitate
Vigoarea societatii dvs. o puteti realiza cu oamenii energici, dinamici cu care sunteti in echipa. Salariati ai societatii noastre pot forma echipa de care aveti nevoie.

Independenta
Echipa noastra isi desfasoara activitatea uzand de mijloace prin care va poate demonstra ca isi exercita misiunea in cadrul firmei dvs. intr-o maniera obiectiva si corecta.

Transparenta
Scopul nostru este de a asigura in mod transparent informatiile necesare managerilor pentru a-si conduce afacerea spre success prin maximizarea profitului si minimizarea taxelor. Misiunea noastra este de a asigura servicii contabile, fiscale, profesionale, la standard european, transparente. Consideram. ca numai prin calitate putem avea un curs ascendent, sociatatea noastra oferind servicii profesionale pentru care  onorariile sunt stabilite in mod transparent,  accesibile si raportate la volumul si complexitatea activitatii.

 
 
SERVICIILE OFERITE
Principalele servicii oferite sunt:
a) servicii de audit financiar
b) servicii de asistenta si consultanta financiar contabila
c) contabilitate generala completa pentru societatile comerciale
d) expertize contabile
e) alte lucrari si servicii cu caracter financiar contabil.

citeste mai mult
 
CONTACTATI-NE
Pentru oferta noastra de servicii
contabile si financiare
va rugam sa ne contactati.
citeste mai mult
 
Copyright © SC TREVIT SRL. 2008-2014 Administrare